Shoplifters 2018 Film Sa Prevodom Online HD

Shoplifters (2018) Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje

2018-06-02 NA HD

[Filmovi

02:01:00

Shoplifters

Shoplifters Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje

 • Kiadási dátum: 2018-06-02
 • Clasificación: 7.9
 • Termelés: Gaga Corporation / Fuji Television Network / AOI Promotion /
 • Műfaj: Drama Crime

Podijelite ovaj film s prijateljima

Shoplifters film na mreži

Shoplifters puni film online ili preuzmite najbolji besplatni 1080p HD videozapis odmah s radne površine, prijenosnog računala, prijenosnog računala, kartica, iPhonea, iPada, Mac Pro i više

Što ljudi kažu Shoplifters film

Shoplifters Galerija filmova

Filmski redatelj i tim iza. Shoplifters

 • Hirokazu Kore-eda
  Director
 • Hirokazu Kore-eda
  Screenplay
 • Kaoru Matsuzaki
  Producer
 • Akihiko Yose
  Producer
 • Hijiri Taguchi
  Producer
 • Toshie Tabata
  Casting

Datum objavljivanja:
JP 2018-06-02

Filmski proračun:
$0.00

Wiki Stranica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Shoplifters

Shoplifters – Filmski filmovi i glumci

Shoplifters

Lily Franky
Osamu Shibata
Shoplifters

Sakura Ando
Nobuyo Shibata
Shoplifters

Mayu Matsuoka
Aki Shibata
Shoplifters

Jyo Kairi
Shota Shibata
Shoplifters

Miyu Sasaki
Yuri
Shoplifters

Kirin Kiki
Hatsue Shibata

Korisnici pretražuju i gledaju filmove za te upite: Shoplifters online s prevodom,Shoplifters film online s prevodom, preuzimanje filma Shoplifters, Shoplifters online sa prevodom gledalica, Shoplifters full movie, Shoplifters puni film gledati besplatno

U sličnoj kategoriji

7.2

Kako je Gru ukrao mjesec

Kako je Gru ukrao mjesec

U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua (Rene Bitorajac) koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec. Da, Mjesec! Gru uživa u svemu što je opako pa tako sa svojim pravim arsenalom oružja koje uključuje mogućnost smanjenja zraka, zamrzavanja zraka i vozilo za zemlju i zrak – on uništava sve one koji mu se nađu na putu. Naravno, sve to traje do trenutka dok ne susretne tri male djevojčice bez roditelja koje u njemu vide ono što nitko to sada nije mogao niti zamisliti: potencijalnog tatu. I tako će se najveći svjetski zloćko susresti sa svojim najvećim izazovom do sada: tri male djevojčice Marom, Editom i Anjom.

6.7

Pepeljuga

6.8

Knjiga o džungli

Knjiga o džungli

Mowgli je maleni dječak iz džungle kojeg je odgojila obitelj vukova. No, kada opaki tigar Shere Khan obećaje riješiti ga se, jer ga smatnja prijetnjom, Mowgli shvati da više nije dobrodošao u džunglu. On napušta svoj dom i kreće u avanturu samootkrivenja sa svojim mentorom –panterom Bagheerom, te luckastim medvjedom zvanim Baloo.Na svom putu Mowgli će upoznati životinje koje mu ne žele sve najbolje, poput zlokobne zmije Kaa i kralja majmuna Louieja, koji želi da mu Mowgli otkrije tajnu smrtonosnog crvenog cvijeta – vatre.

6.7

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

Kada Jake otkrije misteriozne tragove koji ga vode u različite svjetove i vremena, on pronalazi dom gospođice Peregrine, dom za čudnu djecu. Ali kako misterija i opasnosti rastu, tako on upoznaje stanovnike ove kuće, i uči o njihovim posebnim sposobnostima.