Coco I Velika Tajna 2017 Film Sa Prevodom Online HD

Coco i velika tajna (2017) Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje

2017-10-27 NA HD

[Filmovi

01:45:00

Coco i velika tajna

Coco i velika tajna Film Sa Prevodom Besplatno Gledanje Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

 • Kiadási dátum: 2017-10-27
 • Clasificación: 8.1
 • Termelés: Pixar / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Animation Family Comedy Adventure Fantasy

Podijelite ovaj film s prijateljima

Coco i velika tajna film na mreži

Coco i velika tajna puni film online ili preuzmite najbolji besplatni 1080p HD videozapis odmah s radne površine, prijenosnog računala, prijenosnog računala, kartica, iPhonea, iPada, Mac Pro i više

Što ljudi kažu Coco i velika tajna film

Coco i velika tajna Galerija filmova

Filmski redatelj i tim iza. Coco i velika tajna

 • Lee Unkrich
  Director
 • Adrian Molina
  Co-Director
 • Harley Jessup
  Production Design
 • Adrian Molina
  Screenplay
 • Matthew Aldrich
  Screenplay
 • Adrian Molina
  Story

Datum objavljivanja:
US 2017-10-27

Filmski proračun:
$175,000,000.00

Wiki Stranica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Coco i velika tajna

Coco i velika tajna – Filmski filmovi i glumci

Coco i velika tajna

Anthony Gonzalez
Miguel Rivera (voice)
Coco i velika tajna

Gael García Bernal
Héctor (voice)
Coco i velika tajna

Benjamin Bratt
Ernesto de la Cruz (voice)
Coco i velika tajna

Alanna Ubach
Mamá Imelda Rivera (voice)
Coco i velika tajna

Renée Victor
Elena Rivera (voice)
Coco i velika tajna

Ana Ofelia Murguía
Mamá Socorro “Coco” Rivera (voice)

Korisnici pretražuju i gledaju filmove za te upite: Coco i velika tajna online s prevodom,Coco i velika tajna film online s prevodom, preuzimanje filma Coco i velika tajna, Coco i velika tajna online sa prevodom gledalica, Coco i velika tajna full movie, Coco i velika tajna puni film gledati besplatno

U sličnoj kategoriji

5.6

Alvin i vjeverice

Alvin i vjeverice

Na početku priče upoznajemo tri sjevernoameričke vjeverice, Alvina, Simona i Theodorea, koji promatraju kako njihov dom siječe Tvrtka za božićna drvca. Dečki su još unutra kad je drvo poslano u predvorje prestižne tvrtke Jett Records, koju predvodi lukavi i prepredeni šef po imenu Ian Hawk (David Cross), u središtu Los Angelesa. Ian je bivši cimer s faksa Davea Sevillea (Jason Lee), glazbenika i tekstopisca kojeg je napustila sreća, ali koji se nikad nije prestao nadati da će ostvariti uspješnu karijeru svojim neobičnim glazbenim senzibilitetima.Kad Dave ode u Jett Records kako bi prezentirao Ianu novu pjesmu, nepristojno ga izbacuju iz ureda. Uzimjaući košaru kolačića za utjehu, prolazi pokraj božićnog drvca koje postavljaju u predvorju. Vjeverice, koje su nanjušile ukusne kolačiće, uskoče u košaru bez Daveova znanja, koji ih nesvjesno odnosi u svoj stan gdje se vjeverice potajice sasvim ugodno smještaju.

8.2

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.